Teknologi og hastighet har gjort video til en stadig viktigere del av digital kommunikasjon. Selv med enkelt utstyr kan du lage brukbare produksjoner selv.

Det er likevel en god del som skal klaffe hvis filmen din skal lykkes i f.eks. sosiale medier. Vi bombarderes konstant av en massiv flom av mer eller mindre uinteressant innhold så bare det å bli lagt merke til, er en betydelig utfordring. For deg som ønsker å gjøre mest mulig selv, kan kanskje noen FOTOTEKNISKE TIPS fra vår fotograf og videoprodusent Gerry Lister være nyttig.

For deg som ønsker hjelp til å lage video kan Edison Wolfram bistå deg fra A til Å. Vi har eget filmteam som kan utarbeide idé, manus og storyboard, gjøre opptak, redigere og hjelpe deg med publisering i ønskede kanaler. TA GJERNE KONTAKT hvis du ønsker å ta en prat, eller få et tilbud på et videoprosjekt. Under kan du se noen vidoproduksjoner som filmteamet vårt står bak.

"Made In Herøya" for Herøya Industripark

Det er ikke så mange som er klar over at vi ofte daglig er i nærkontakt med mange produkter som kommer fra Herøya Industripark. “Alle” vet at kunstgjødsel kommer fra Yara. Det er færre som vet at det er bedrifter på Herøya som produserer f.eks. kullsyre til øl og mineralvann, sjeldne jordartsmetaller som brukes i bl.a. mobiltelefoner og flatskjermer eller PVC som brukes i f.eks regntøy. Herøya Industripark ga oss i oppdrag å lage en kort videofilm som kunne gi folk flest et lite innblikk i hvor mye forskjellig og nyttig som produseres i industriparken. Filmen hadde mer enn 21.000 visninger etter kun noen dager på Facebook.

Inflow control

Inflow Control er et selskap som har utviklet AICV (Autonomous Inflow Control Devices) teknologi for oljeindustrien. Vi har produsert en informasjonsfilm som beskriver deres patentteknologi .

Produktfilmer for EFD Induction

Induksjonsvarme er en fascinerende teknologi, og Skiens-bedriften EFD Induction er en av de ledenende aktørene i verden innen teknologien. Edison Wolfram fikk i oppdrag å lage ikke mindre enn 16 filmer som skulle ta for seg de forskjellige applikasjonene. I tillegg laget vi en generell informasjonsfilm  som forklarer hva induksjonsteknologi egentlig er, hvor og hvordan den kan benyttes.

Tipsfilmer for M&M Auto

Seks tipsfilmer, pluss en presentasjonsfilm og en “blooper” som bonus ble laget som en viktig del av innholdsmarkedsføringen for M&M Auto. Filmene ble lansert i sosiale medier med ca. fjorten dagers mellomrom. Filmene ga god respons, og presentasjonsfilmen som ble kjørt aller først, hadde mer enn 20.000 visninger i løpet av bare en ukes tid – uten at den ble sponset med en krone.

Flyttefilm for Edison Wolfram

Etter mange år på Vessia var tida inne for å flytte til mer sentrale lokaler i Storgt. 148. Det måtte vi jo fortelle om. Edison Wolframs filmteam kastet seg på oppgaven. En morsom – og slitsom – ettermiddag senere så var en liten flyttevideo på plass.

Presentasjonsfilm for Delta Porsgrunn

Delta Porsgrunn på Campus Kjølnes er et nytt kontorbygg på 5000 kvadratmeter. Delta Porsgrunn ønsker et samlet leietakermiljø for forskning, høgskole, offentlig forvaltning og privat næringsliv, innenfor pedagogiske og teknologiske fagområder. Filmen som består både av video og grafiske animasjoner, er i hovedsak rettet mot nye leietakere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram