Merkevarestrategi

En gjennomtenkt merkevarestrategi er grunnlaget for en effektiv digital salgs- og markedsføringsstrategi. Merkevarestrategien skal være kilden til riktig design og effektiv kommunikasjon. Intern forankring og eierskap hos de ansatte er viktig i slike prosesser. Sammen med deg og dine ansatte finner vi din merkevares historie og DNA.
Ønsker du en gratis og uforpliktende prat om effektiv posisjonering av din bedrift?

Design og produksjon

Våre rådgivere og designere kan hjelpe deg med å utvikle logo og grafisk profilprogram som bidrar til å gi din virksomhet en strategisk riktig visuell identitet. Vi kan også hjelpe deg med design, layout og produksjon av alle typer virkemidler fra emballasje, tradisjonelle brosjyrer, boards og displaymateriell til websider og digitale kampanjeelementer. Blant våre jobber kan du se noen eksempler på logoer og grafiske profilprogrammer vi har utviklet.

Innholdsutvikling

Hvordan trenge gjennom – og bli digitalt synlig – i den massive og stadig voksende innholdsjungelen på nettet? Interessant og relevant innhold, er selve drivstoffet i en digital salgs- og markedsføringsstrategi. Stadig viktigere blir det også å lage kreativ kommunikasjon som evner å trenge gjennom støyen. Vi kan hjelpe deg å utvikle en spennende innholdsstrategi og kreativ kommunikasjon som ikke drukner i innholds-flommen på nettet. Les også hvordan komme i gang med digital markedsføring.

Ønsker du en gratis og uforpliktende prat om innholdsmarkedsføring – eller Content Marketing – for din bedrift?

Web og teknisk utvikling

Websiden utgjør ofte selve ”navet” i din digitale innholdsstrategi. Edison Wolfram kan utvikle komplette og driftssikre websider, nettbutikker, digitale tjenester og applikasjoner. Vi kan bistå deg hele veien fra strategi og design til innholdsproduksjon, teknisk utvikling og lansering. Sammen kan våre rådgivere, designere og tekniske utviklere hjelpe deg med å lage en webløsning eller nettbutikk som posisjonerer din virksomhet riktig og fungerer teknisk slik du ønsker. Blant våre jobber kan du se noen eksempler på websider vi har utviklet.

 

Programvareutvikling og skreddersydde løsninger

Har du en idé eller et ønske om å utvikle nettbaserte tjenester, mobilapplikasjoner eller annen programvare? Vi utvikler og hjelper deg gjennom hele prosessen, fra kravspesifikasjon, Skisser, prototype og ferdig produkt. 

Vi har lang erfaring og jobber med moderne verktøy og rammeverk som Node.js, React, Laravel. Vi har også jobbet med APIer fra flere store aktører, som Ticketmaster / Billettservice, Stripe, TecDoc, Spotify mm.

 

Foto og videoproduksjoner

Edison Wolfram har egen fotograf og filmteam. Vi kan derfor hjelpe deg med hele videoproduksjonen fra idé, storyboard og manus til fotoopptak, redigering og lansering i de rette kanalene. Vi kan også sette sammen, og lage rimelige videoproduksjoner av bildemateriell du har fra før. Her kan du se noen eksempler på videoproduksjoner som vi har gjort.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram