Merkevarestrategi

En gjennomtenkt merkevarestrategi er grunnlaget for en effektiv digital salgs- og markedsføringsstrategi. Merkevarestrategien skal være kilden til riktig design og effektiv kommunikasjon. Intern forankring og eierskap hos de ansatte er viktig i slike prosesser. Sammen med deg og dine ansatte finner vi din merkevares historie og DNA.
Ønsker du en gratis og uforpliktende prat om effektiv posisjonering av din bedrift?

Design og produksjon

Våre rådgivere og designere kan hjelpe deg med å utvikle logo og grafisk profilprogram som bidrar til å gi din virksomhet en strategisk riktig visuell identitet. Vi kan også hjelpe deg med design, layout og produksjon av alle typer virkemidler fra emballasje, tradisjonelle brosjyrer, boards og displaymateriell til websider og digitale kampanjeelementer. Blant våre jobber kan du se noen eksempler på logoer og grafiske profilprogrammer vi har utviklet.

Godt innhold, godt fortalt

Hvordan trenge gjennom – og bli digitalt synlig – i den massive og stadig voksende innholdsjungelen på nettet? Interessant og relevant innhold, er selve drivstoffet i en digital salgs- og markedsføringsstrategi. Les gjerne vår tipsartikkel om hvordan komme i gang med digital markedsføring. Stadig viktigere blir det også å lage kreativ kommunikasjon som evner å trenge gjennom støyen. Vi kan hjelpe deg å utvikle en spennende innholdsstrategi og kreativ kommunikasjon som ikke drukner i innholds-flommen på nettet. Ønsker du en gratis og uforpliktende prat om innholdsmarkedsføring – eller Content Marketing – for din bedrift?

Web og teknisk utvikling

Websiden utgjør ofte selve ”navet” i din digitale innholdsstrategi. Edison Wolfram kan utvikle komplette og driftssikre websider, nettbutikker, digitale tjenester og applikasjoner. Vi kan bistå deg hele veien fra strategi og design til innholdsproduksjon, teknisk utvikling og lansering. Sammen kan våre rådgivere, designere og tekniske utviklere hjelpe deg med å lage en webløsning eller nettbutikk som posisjonerer din virksomhet riktig og fungerer teknisk slik du ønsker. Blant våre jobber kan du se noen eksempler på websider vi har utviklet.

 

Foto og videoproduksjoner

Edison Wolfram har egen fotograf og filmteam. Vi kan derfor hjelpe deg med hele videoproduksjonen fra idé, storyboard og manus til fotoopptak, redigering og lansering i de rette kanalene. Vi kan også sette sammen, og lage rimelige videoproduksjoner av bildemateriell du har fra før. Her kan du se noen eksempler på videoproduksjoner som vi har gjort.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Aktuelt fra Edison Wolfram

Superenkel NOBB-integrasjon!

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for...

Tre tips for å unngå hackerangrep

Trafikken på nettet øker eksponentielt. Det gjør også faren for å bli hacket. Her er tre råd fra vår utvikler Stian Jacobsen til hva du kan gjøre for å redusere faren for angrep på websiden din.

Ønsker du en gratis digital mini-workshop?

Ønsker du litt profesjonell bistand for å komme i gang med din digitale markedsføring? Nå spanderer Edison Wolfram en gratis og uforpliktende ”mini-workshop” på 2 timer for din bedrift.