Superenkel NOBB-integrasjon!

Oppdater din produktinformasjon kun på ett sted!

17.01.18 | Del på

Skrevet av Edison Wolfram

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for Wordpress som integrerer og synkroniserer din NOBB-katalog på nettsiden din som en fullverdig katalog.

Utvidelsen gjør at priser, dokumenter, bilder og produkt-kategorier synkroniseres automatisk mot endringer i NOBB databasen.

Har du API-tilgang fra NOBB*, betyr at du kun trenger å oppdatere produktinformasjonen på ett sted – i NOBB – og så blir informasjonen automatisk oppdatert på nettsiden!

Superenkel installasjon
Denne utvidelsen for WordPress, kan du enkelt installere selv med noen få tastetrykk, og gjør det superenkelt å integrere din NOBB-katalog på websiden. Straks du har bestilt utvidelsen, får du nødvendige installasjonsfiler tilsendt sammen med en lettfattelig veiledning. Trenger du ytterligere bistand til installasjonen så hjelper vi deg selvsagt med det.

Nå kun 2.900,-
Utvidelsen vil enkelt kunne installeres på din WordPress-side, og kan nå bestilles i en begrenset periode for kun kr 2.900,- eks. mva.

Skreddersydd designløsning?
Dersom du samtidig ønsker en mer skreddersydd designløsning på produktkatalogen på din webside så gir vi deg gjerne et godt tilbud på webdesign.

For bestilling, demo eller spørsmål om utvidelsen så ta gjerne kontakt med vår utvikler Stian Jacobsen epost eller på telefon 906 78 663.

*API-tilgang fra NOBB er en tilleggstjeneste levert av Norsk Byggetjeneste, ta kontakt med support@nobb.no for mer informasjon om ditt abonnement.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Aktuelt fra Edison Wolfram

Superenkel NOBB-integrasjon!

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for...

Tre tips for å unngå hackerangrep

Trafikken på nettet øker eksponentielt. Det gjør også faren for å bli hacket. Her er tre råd fra vår utvikler Stian Jacobsen til hva du kan gjøre for å redusere faren for angrep på websiden din.

Ønsker du en gratis digital mini-workshop?

Ønsker du litt profesjonell bistand for å komme i gang med din digitale markedsføring? Nå spanderer Edison Wolfram en gratis og uforpliktende ”mini-workshop” på 2 timer for din bedrift.