Superenkel NOBB-integrasjon!

Oppdater din produktinformasjon kun på ett sted!

17.01.18 | Del på

Av Edison Wolfram

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for Wordpress som integrerer og synkroniserer din NOBB-katalog på nettsiden din som en fullverdig katalog.

Utvidelsen gjør at priser, dokumenter, bilder og produkt-kategorier synkroniseres automatisk mot endringer i NOBB databasen.

Har du API-tilgang fra NOBB*, betyr at du kun trenger å oppdatere produktinformasjonen på ett sted – i NOBB – og så blir informasjonen automatisk oppdatert på nettsiden!

Superenkel installasjon
Denne utvidelsen for WordPress, kan du enkelt installere selv med noen få tastetrykk, og gjør det superenkelt å integrere din NOBB-katalog på websiden. Straks du har bestilt utvidelsen, får du nødvendige installasjonsfiler tilsendt sammen med en lettfattelig veiledning. Trenger du ytterligere bistand til installasjonen så hjelper vi deg selvsagt med det.

Nå kun 2.900,-
Utvidelsen vil enkelt kunne installeres på din WordPress-side, og kan nå bestilles i en begrenset periode for kun kr 2.900,- eks. mva.

Skreddersydd designløsning?
Dersom du samtidig ønsker en mer skreddersydd designløsning på produktkatalogen på din webside så gir vi deg gjerne et godt tilbud på webdesign.

For bestilling, demo eller spørsmål om utvidelsen så ta gjerne kontakt med vår utvikler Stian Jacobsen epost eller på telefon 906 78 663.

*API-tilgang fra NOBB er en tilleggstjeneste levert av Norsk Byggetjeneste, ta kontakt med support@nobb.no for mer informasjon om ditt abonnement.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram