Skrytefilm skal hjelpe Porsgrunn til å bli Årets Sentrum

15.06.18 | Del på

Av Edison Wolfram

12. juni, samme dag som teaterfestivalen 2018 åpnet, fikk Porsgrunn Min By den hyggelige beskjeden om at Porsgrunn, som en av tre byer, er nominert til Årets sentrum 2018. - Da er det midt i blinken at Edison Wolfram allerede er i full gang med skrytefilmen som skal hjelpe oss å hente hjem trofeet, sier en smilende PMB-sjef Lars Iver Larsen.

Årets Sentrum er en utmerkelse som henger høyt blant alle byer i Norge, og det er ikke utenkelig at Porsgrunn stikker av med det gjeve trofeet i 2018, mener Lars Iver Larsen i Porsgrunn Min By.

Viktig skrytefilm
– Nyheten om at vi nå har blitt nominert som en av tre kandidater til Årets Sentrum 2018, er fantastisk. Og nå blir skrytefilmen som Edison Wolfram allerede har jobbet med en tid, bare enda viktigere. Den vil bli en sentral del av vår presentasjon under selve kåringen som går av stabelen i Trondheim i september, sier Lars Iver

Stolt PMB-general Lars Iver Larsen i Storgata som er preget av at nok en utgave av Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival er i full gang.

Selveste ordføreren i videointervju med Edison Wolframs radarpar Tommy & Gerry. Foto: Lars Iver Larsen, PMB

Action! Spillefilmdebutant Elias (0) stråler om kapp med sommersola på herlige Osebro-stranda.

Heftig byutvikling
– Det som har skjedd i Porsgrunn sentrum de 2-3 siste årene, må kunne kalles spektakulært. Mens det tidligere var vanskelig å få eiendomsutviklere til å investere så mye som en million eller to i Porsgrunn sentrum, er det nå nærmest kø av nye nærings- og boligprosjekter. I Porsgrunn er i dag 14-16 større byggeprosjekter enten satt i gang, til politisk godkjenning eller under planlegging.

10 milliarder…
Med de byggeprosjektene som er planlagt og satt i gang, er private investeringer i Porsgrunn sentrum beregnet til et sted mellom 9 til 10 milliarder kroner de kommende årene.

Pluss 10 milliarder…
I tillegg kommer igangsatte og planlagte offentlige utviklingsprosjekter og tiltak som også kan komme opp i 10 milliarder kronersklassen.

Pluss …? milliarder
På toppen av dette kommer Knutepunkt Porsgrunn-planene – som alene kan bli like stort.

Ingen i Norge som satser like mye
Det er ingen andre sentrum i Norge som nå investerer så mye i sitt sentrum. Blir alt gjennomført, er det anslått at 150 nye foretak blir etablert og at 4-5000 flere mennesker vil bosette seg og bruke Porsgrunn sentrum, avslutter en smørblid sentrumsgeneral.

Andre filmproduksjoner fra Edison Wolfram  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram