Power-Kickoff med næringsministeren

02.03.18 | Del på

Skrevet av Edison Wolfram

Fredag 2. mars var det offisiell kickoff for samarbeidsprosjektet Powered by Telemark på Ælvesepeilet i Porsgrunn. Åpningsforedraget ble holdt av selveste næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Hvordan bli verdensledende på grønn industri? Spennende kickoff for Powered by Telemark med næringsministeren i Ælvespeilet.

 

Spennende kommunikasjonsprosjekt
Powered by Telemark er et spennende kommunikasjonsprosjekt som skal synliggjøre Grenland og Telemark som den fremste regionen i Norge for utvikling av ny og bærekraftig industri. Initiativtakerne til prosjektet var bl.a. Herøya Industripark, Vekst i Grenland og Industri Cluster Grenland. I dag er totalt 14 samarbeidspartnere involvert i prosjektet.

Edison Wolfram vant byråkonkurranse
Høsten 2017 utlyste prosjektet en åpen byråkonkurranse som Edison Wolfram – i knallhard konkurranse – gikk bort og vant.
I tillegg til utvikling av visuell identitet og nettside, har Edison Wolfram utviklet den overordnede posisjoneringen og kommunikasjonen for prosjektet. Visuell identitet og første versjon av nettsiden ble presentert på kickoffen i Ælvespeilet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Aktuelt fra Edison Wolfram

Superenkel NOBB-integrasjon!

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for...

Tre tips for å unngå hackerangrep

Trafikken på nettet øker eksponentielt. Det gjør også faren for å bli hacket. Her er tre råd fra vår utvikler Stian Jacobsen til hva du kan gjøre for å redusere faren for angrep på websiden din.

Ønsker du en gratis digital mini-workshop?

Ønsker du litt profesjonell bistand for å komme i gang med din digitale markedsføring? Nå spanderer Edison Wolfram en gratis og uforpliktende ”mini-workshop” på 2 timer for din bedrift.