Power-Kickoff med næringsministeren

02.03.18 | Del på

Av Edison Wolfram

Fredag 2. mars var det offisiell kickoff for samarbeidsprosjektet Powered by Telemark på Ælvesepeilet i Porsgrunn. Åpningsforedraget ble holdt av selveste næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Hvordan bli verdensledende på grønn industri? Spennende kickoff for Powered by Telemark med nærmingsministeren i Ælvespeilet

Spennende kommunikasjonsprosjekt
Powered by Telemark er et spennende kommunikasjonsprosjekt som skal synliggjøre Grenland og Telemark som den fremste regionen i Norge for utvikling av ny og bærekraftig industri. Initiativtakerne til prosjektet var bl.a. Herøya Industripark, Vekst i Grenland og Industri Cluster Grenland. I dag er totalt 14 samarbeidspartnere involvert i prosjektet.

Edison Wolfram vant byråkonkurranse
Høsten 2017 utlyste prosjektet en åpen byråkonkurranse som Edison Wolfram vant i hard konkurranse med andre byråer. I tillegg til utvikling av visuell identitet og nettside, har Edison Wolfram utviklet den overordnede posisjoneringen og kommunikasjonen for prosjektet. Visuell identitet og første versjon av nettsiden ble presentert på kickoffen i Ælvespeilet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram