Hvor synlig er din bedrift på Google lokalt i forhold til konkurrentene?

21.03.18 | Del på

Skrevet av Edison Wolfram

Hvor synlig er din bedrift på viktige søkeord i Google lokalt i forhold til konkurrentene dine? Gjennom en Google Synlighetsanalyse og en Google Tiltaksrapport får du raskt svaret - og forslag til hvilke tiltak du kan gjøre for å øke din bedrifts lokale synlighet.

Google Synlighetsanalyse
Hvor synlig er din bedrift i Google søk? Kommer din bedrift, eller en av dine konkurrenter opp først, når kunder søker etter de varer og tjenester du tilbyr? Ta vår Google Synlighetsanalyse og finn det ut!

SEO-ekspert: Edvard Vedvik kan hjelpe din bedrift med å bli mer synlig på Google lokalt.

Gjennom analysen får du:

  • Nøyaktig innsikt i hvilken plassering din bedrift har på de viktigste søkeordene i Google.
  • Vite hvordan du presterer i Google – søk sammenliknet med dine konkurrenter.
  • Råd til hvilke søkeord du bør satse på.

En Google Synlighetsanalyse viser deg hvor «skoen trykker», og gir deg et solid utgangspunkt for videre SEO arbeid. En Google Synlighetsanalyse koster kr 4.000,- eks. mva.

Hvem har behov for en slik analyse? Bedrifter som ønsker en grundig oversikt over hvor synlig de er på internett i forhold til konkurrentene.

Google Tiltaksrapport
Øk din synlighet på Google lokalt, gjennom vår Google Tiltaksrapport.

I denne rapporten utarbeider vi en prioriteringsliste for deg, over hva du bør gjøre for å forbedre din synlighet i Google lokalt. Rapporten gjør det enkelt å jobbe systematisk med å øke din bedrifts synlighet på internett. Du får også et prisoverslag hvis du ønsker at vi skal gjøre hele eller deler av jobben for deg.

Hvem trenger en Google Tiltaksrapport? Bedrifter som ønsker å bli mer synlig enn sine konkurrenter i Google.

En tiltaksrapport koster kr 15.000 (inklusiv synlighetsanalysen). Har du spørsmål, eller ønsker å bestille en Google Synlighetsanalyse? Kontakt oss!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Aktuelt fra Edison Wolfram

Superenkel NOBB-integrasjon!

Bruker du NOBB for å håndtere og oppdatere din produktkatalog? Og må du legge samme informasjon manuelt ut på din nettside? Nå har Edison Wolfram utviklet en utvidelse (Plugin) for...

Tre tips for å unngå hackerangrep

Trafikken på nettet øker eksponentielt. Det gjør også faren for å bli hacket. Her er tre råd fra vår utvikler Stian Jacobsen til hva du kan gjøre for å redusere faren for angrep på websiden din.

Ønsker du en gratis digital mini-workshop?

Ønsker du litt profesjonell bistand for å komme i gang med din digitale markedsføring? Nå spanderer Edison Wolfram en gratis og uforpliktende ”mini-workshop” på 2 timer for din bedrift.