Fra Lofoten til Edison Wolfram

Del på

I sommer flyttet Stian Jacobsen (32) med hele familien fra Lofoten til Grenland og ny jobb som utvikler og digital rådgiver i Edison Wolfram.

Stian kommer fra stillingen som ansvarlig digital utvikler i det Svolvær-baserte byrået Promo Norge, og har bakgrunn som bl.a. programmerer og grafisk designer og har også vært digital prosjektleder innen Amedia-systemet.

Fra Lofoten til Grenland

Selv er han født og oppvokst i Lofoten, men er godt kjent i Grenland. – I oppveksten tilbrakte jeg flere uker hver sommer hos nær familie på Stathelle, forteller Stian. – Jeg har forøvrig mesteparten av familien min boende på Sør- og Østlandet. Når vi endelig bestemte oss for å flytte sørover, var det blant annet for å komme nærmere familien.

Økt kompetanse og flere tjenester

Gjennom ansettelsen av Stian Jacobsen, kan Edison Wolfram utvide sitt tilbud av digitale tjenester. – Stian er en fremragende teknisk problemløser og utvikler. Han er en såkalt full stack-utvikler, dvs. at han kan kode både frontend og backend og dermed utvikle websider og andre digitale verktøy fra bunnen av. Med denne kompetansen i huset, betyr det at vi kan tilby sikre nettløsninger til en lavere kostnad enn tidligere, sier daglig leder Tommy Holt i Edison Wolfram.

Bedre support og IT-sikkerhet

I Edison Wolfram får Stian også et overordnet ansvar for all teknisk support, og er allerede i full gang med å utvikle nye og bedre rutiner for sikkerhetsoppgraderinger og support. – Trafikken på nettet øker eksponentielt. Det gjør også faren for å bli hacket. Derfor er det viktigere enn noen gang at tillegg og publiseringsløsninger på en nettside sjekkes og oppgraderes kontinuerlig – helst hver måned, avslutter Edison Wolframs nye utvikler og digitale rådgiver Stian Jacobsen.

Her er noen nettsider som Stian har vært utvikler på:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram