Behas Smartovner varmer en ny generasjon

Beha Elektro med ny nettside

30.10.18 | Del på

Av Edison Wolfram

Helt siden starten i 1917 har porsgrunnsbedriften Beha Elektro produsert elektriske varmeovner av høy kvalitet - og i dag er de smartere enn noen sinne. Nå har den spreke 100-åringen lansert nye nettsider.

Beha Elektro har vært ledende innen elektrisk oppvarming i mer enn 100 år. – Vår nye generasjon smarte panelovner blir produsert ved Behas eget produksjonsanlegg på Heistad i Porsgrunn, og er helt i verdenstoppen når det gjelder krav til inneklima, elsikkerhet og teknologi, sier fabrikksjef og ansvarlig for produktutvikling Brian Haave.

Varmer en ny generasjon: Beha Smartovner er helt i verdenstoppen når det gjelder krav til inneklima, elsikkerhet og teknologi, sier fabrikksjef Brian Haave.

I verdenstoppen
– I Beha er vi svært opptatt av kvalitet. Faktisk har vi den aller laveste reklamasjonsgraden blant alle produsenter i Norge, forteller Haave. – For en forbruker er det selvsagt viktig med fint design, men ikke bare det. Moderne oppvarming stiller også høye krav til innemiljø, elsikkerhet og – ikke minst – teknologi. Behas nye generasjon av smarte ovner, stiller helt i verdenstoppen på alle disse områdene, forsikrer produktutviklingssjefen.

Smarte ovner for en ny generasjon
– Beha smartovner kalles nettopp det, fordi de takket være innebygd WiFi og avansert teknologi, kan fjernstyres via smarttelefon eller nettbrett med Behas egenutviklede Beha Smartheater app. Appen kan lastes ned gratis fra AppStore eller Google Play, forteller Haave.

Jevnere temperatur, mindre strøm og bedre innemiljø
– Med Beha-appen får du full kontroll på alle dine smartovner i alle rom, både hjemme og på hytta via internett. Du kan legge inn individuelle varmeprogrammer for hver ovn i hvert rom på hvert sted – enten via appen eller manuelt. Det gjør at du får jevnere og mer optimal temperatur og sparer strøm. Varmeelementene i Behas smartovner har dessuten svært lav overflatetemperatur som gjør at de ikke brenner støv. Det gir et bedre inneklima, som er viktig for oss alle, men spesielt for de av oss som sliter med allergi eller astma.

Lanserer ny nettside
Beha lanserte nylig en helt ny nettside. Nettsiden er utviklet av Edison Wolfram som også har styrt en merkevareprosess i forkant.

Fornøyde: Fabrikksjef Brian Haave fra Beha og designer Tonje Haga i Edison Wolfram inspiserer Behas nye nettside før lansering.

– Vi er strålende fornøyd med både prosessen og resultatet, og synes nettsiden kommuniserer Beha-fordelene på en veldig bra måte. Vi gleder oss til å dele budskapet med enda flere, avslutter Brian Haave ved Beha Elektro.

Se den nye nettsiden til Beha

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev via lenke i bunnen av alle eposter fra oss. Les også våre personvernregler.

Aktuelt fra Edison Wolfram